viernes, 16 de septiembre de 2016

Se hitchhiker tiellä, hän kiipesi auton ja raiskattiin


Tapaus sattui keskiviikkona noin 16, kun nuori hitchhiker suulla Mar del Plata päästäkseen kotiinsa Coronel Vidal ja kilometri 335 reitin kiipesi kuorma-auto ajettiin chileläisen 50 joka tarjoutui ottamaan, osoitti puolestapuhujien.

Mukaan tutkijat, hän kertoi sitten, että heti noustuaan trukki ei tuntunut mukava ja lähetti viestin Whatsapp ystävä, joka asuu kaupungissa Tandil varoittaa häntä, että hän pelkäsi, että jotain saattaisi tapahtua, tai että mies raiskasi hänet.

Päästyään alue Vivoratá, 60 km Mar del Plata, rekkakuski pysähtyi maaliskuussa, sanoi kuorma ovet ja raiskasi hänet.

Sitten matka jatkui uhrin kanssa laivalla, vaikka noin 100 metriä ennen Coronel Vidal hän päätti heittää auton ja kuljettaja jatkoi maaliskuussa.

Kun syytetty hyökkääjän saapui poliisiasemalle injektiopullon Coronel Vidal oli pysäyttänyt poliisi oli varoittanut äiti uhrin ja leikannut välillä.

Rekkakuski pidätettiin ja jättämiseksi Criminal Bataan, jossa se oli saatavilla syytteeseen Hajautettu johtama Diego Benedetto, jota syytettiin rikoksesta "seksuaalinen hyväksikäyttö kanssa yhdyntää."

0 comentarios:

Publicar un comentario

Adsense

Followers

 

Best of Blogs. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com